Majitele a šéfkuchaře průhonické restaurace Pod Zámkem Honzu Pýchu mohou některé z vás znát z lednového Profibabince, který se uskutečnil v jeho podniku. A protože účastnice setkání nadchla jídla, která jim Honza připravil, rozhodli jsme se pro vás připravit pětihodinový kurz vaření pod jeho vedením.

Hlavním tématem kuchařského kurzu bude maso!

Na co se můžete během kurzu těšit?

  • Spolu s Honzou Pýchou se pustíte do přípravy toho nejlepšího z menu restaurace Pod Zámkem. V hlavní roli budou pokrmy z masa.
  • Půjčíme vám zástěry a veškeré náčiní. Vařit budeme v restaurační kuchyni.
  • Samozřejmě, že to, co si navaříte, to si také sníte.
  • Po skončení kurzu pak emailem dostanete recepty, které jste vařili.

Termín: 12. března 2015 od 16 hodin

Místo: Restaurace Pod Zámkem (Hlavní 87, Průhonice)

Cena: 4400,- Kč

S sebou: pohodu a dobrou náladu

Minimální počet účastníků kurzu: 6

Maximální počet účastníků kurzu: 12

Platební a storno podmínky najdete zde.

Přihláška na akci

Vaše jméno a příjmení (vyžadováno)

Název společnosti (vyžadováno)

Adresa společnosti (vyžadováno)

IČ společnosti (vyžadováno)

DIČ společnosti

Váš email (vyžadováno)

Vaše telefonní číslo (vyžadováno)

Chcete nám v souvislosti s akcí něco sdělit?

 

Profil Honzy Pýchy

Profesní kariéru Jana Pýchy provází reference významných pražských hotelů a restaurací, z nichž jmenujme alespoň hotel International Praha, Flambée Praha a prestižní pražskou restauraci Rybí trh – ve kterých působil v pozici šéfkuchaře. Roční angažmá v restaurantu Castle Praha v japonském Tokiu ho naučilo pracovat s rybami a mořskými plody, jejichž úprava se pak stala jeho doménou. Následná stáž u francouzského gastronoma Patrika Pagése vtiskla do jeho kuchařské tvorby další stopu, a společně s láskou k české kuchyni vyústila v jeho charakteristický kulinářský rukopis, vyznačující se moderním a originálním prolínáním jednotlivých gastronomických vlivů.
(zdroj: www.chefclub.cz)