Náš únorový networkingový večer se ponese v rytmu Itálie ve škole vaření Laboratorio, známého šéfkuchaře Riccarda Lucqueho. Laboratorio patří do skupiny La Collezione, ve které najdete také bistra La Bottega nebo restaurace La Finestra a Aromi. Už jen díky tomu je jisté, že se 22. února na Profibabinci určitě nebudete nudit. 

Riccardo Lucque

Riccardo Lucque

Kurzy v Laboratoriu jsou určeny jak úplným začátečníkům, tak i těm, kteří mají neustále chuť si rozšiřovat znalosti a zdokonalovat si své praktické dovednosti v kuchyni. Kurzy vaření probíhají v neformálním a přátelském prostředí velké kuchyně a umožní vám tak ponořit se do životního stylu slunné Itálie. Buďte jako rodilí Italové, užijte si svůj čas strávený v kuchyni a povyšte vaše vaření na opravdový svátek.
 
Představíme vám základy, ale taktéž vás zasvětíme do triků profesionálů, poradíme vám, jak vybrat ty správné suroviny a proměníte je v pokrmy, díky kterým se stanete mezi svými přáteli vyhledávanými hostiteli.
 
Kurzy vaření probíhají v prostorách ateliéru Laboratorio – Scuola di Cucina v Krocínově ulici, pod vedením nejlepších kuchařů, ať už restaurací a bister skupiny La Collezione, tak šéfkuchařů z těch nejlepších pražských restaurací. Vyberte si z naší aktuální nabídky kuchařských kurzů a objevte kouzlo gastronomických zážitků.
 
Kromě kurzů vaření pořádáme v Laboratoriu i teambuildingy, originální narozeninové oslavy, prezentace výrobků nebo tiskové konference. To vše formou kuchařského kurzu jak pro firemní klientelu tak širokou veřejnost.  
Nabídku aktuálních kurzů najdete společně se všemi ostatními informacemi na www.laboratorio.cz.
laboratorio laboratorio